5 fördelar med att anlita en målare

Att måla om i sin bostad kräver kunskap om både arbetets utförande och det material som ska användas. Därför är det alltid säkrast att anlita en professionell målare som utför arbetet med ett perfekt resultat. Här finner du 5 fördelar med att anlita en målare.

Är det dags att måla om tak och väggar i din bostad eller behöver du måla om ditt hus är det alltid tryggast att anlita en målare som utför arbetet korrekt och med högsta kvalitet. Då kan du även vara trygg med att den färg som används ger ett resultat med maximal livslängd.

 

Här finner du fem fördelar med att anlita en målare


  1. Förarbetet är A och O för ett perfekt slutresultat. En professionell målare har den kunskap som krävs för att utföra ett korrekt förarbete.
  2. Du får hjälp med att välja den färg som är mest optimal för din målning.
  3. Arbetet utförs enligt gällande branschregler för en lång livslängd och med ett proffsigt resultat.
  4. Genom att anlita en målare får du trygga garantier på det utförda arbetet.
  5. Tack vare att en målare har yrkesutbildning och erfarenhet så blir arbetet snabbare utfört utan att det tummas på kvalitén.

Dessutom kan du som privatperson använda dig av ROT-avdrag vilket innebär att du kan göra ett skatteavdrag på motsvarande 30 % av arbetskostnaderna. Avdraget får du direkt på fakturan.


Hitta en professionell målare hos oss på Måleriexperter

Måleriexperter är en webbsajt som vänder sig till privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar som vill få information inför ett målningsprojekt.

Måleriexperter tillhandahåller även med en offerttjänst där du kostnadsfritt kan göra en offertförfrågan och erhålla offerter från upp till fem stycken kvalitetsgranskade måleriföretag på din ort. Det innebär att du kan jämföra offerter från flera företag för att hitta den målerifirma som kan erbjuda dig den mest prisvärda lösningen. 

Få fem stycken offerter från granskade måleriföretag, kostnadsfritt!