Varför använda Måleriexperter?

Det finns många goda anledningar att använda Måleriexperter! I denna artikel förklarar vi vår tjänst och hur vi kan hjälpa dig. Om du har några funderingar är du givetvis alltid välkommen att kontakta oss.

Funderar du på att måla om huset, tapetsera om lägenheten eller behöver experthjälp för snickerimålning? Genom vår offerttjänst kan du enkelt få offerter och jämföra offerter för ditt nästa måleriprojekt - helt kostnadsfritt!

Fyra goda anledningar att använda Måleriexperter


1. Tryggt och pålitligt

Du kan känna dig trygg med offerterna du får in via oss på Måleriexperter. Vi kvalitetsgranskar alla våra anslutna företag efter flera parametrar, och endast de som uppfyller kraven får ta del av förfrågningar. 


Har du några frågor eller funderingar under processen finns vårt team på plats, vi tror på hög service. Vårt företag är baserat i Dalarna och när du kontaktar oss behöver du inte vara orolig för knappalternativ, automatiserad växel eller långa väntetider. Den du får kontakt med hjälper dig direkt, och om vi inte har svaret omgående ser vi till att återkoppla. 


2. Enkelt och smidigt

Istället för att själv behöva leta upp, granska och kontakta måleriföretag gör vi det arbetet åt dig. Du fyller i ett formulär och vi ser till att du får offerter från upp till 5 granskade målare. På så vis spar du både tid och förenklar processen för ditt nästa måleriprojekt. 

Måleriföretagen som mottar din förfrågan arbetar i ditt närområdet.


3. Kostnadsfritt och utan köpkrav

Att fylla i vårt formulär och skicka in en förfrågan är helt kostnadsfritt. Även offerterna du mottar är kostnadsfria och utan köpkrav. Det innebär att du har rätt att tacka nej till samtliga om inget företag känns bra eller om du av någon anledning ångrat dig - ingen skada skedd! 


4. Flera offerter att jämföra

När du har skickat in en förfrågan via oss får du upp till 5 olika offerter från olika målare. Att ta in flera offerter är bra för att kunna jämföra pris, villkor, tidsplan och liknande. Är det exempelvis viktigt för dig att arbetet blir gjort inom snar framtid eller väldigt effektivt kanske det inte är den billigaste offerten som lämpar sig just dig bäst. Men har du gott om tid på dig kanske det räcker med att jämföra pris och villkor. Vanliga frågor om vår offerttjänst


Vem kan använda tjänsten?

Kortfattat kan alla som vill eller funderar på att anlita en målare använda vår offerttjänst. Det innefattar privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar. 

Vilka tjänster kan man få från era anslutna måleriföretag? 

Vanliga tjänster är inomhusmålning, utomhusmålning, tapetsering och takmålning. Även rådgivning inför ett måleriprojekt kan våra anslutna företag hjälpa dig med.

Du kan läsa mer om vad du kan få hjälp med under vår artikel Hur fungerar Måleriexperter?

Är tjänsten rikstäckande? 

Ja, tjänsten är rikstäckande och fungerar i hela Sverige. Beroende på vart i landet du bor matchar vi ihop dig med måleriföretag i ditt närområde. I vissa län kan det ta något längre att få svar och offerter. 

Får jag bara offerter från målare på min ort? 

Ofta är målare aktiva på flera orter än den de utgår från, därför är det inte enbart lokala företag. Vissa företag är även större och kan finnas i flera län eller hela landet. 

Kan ni garantera 5 offerter? 

Vi kan inte garantera att alla får 5 offerter, det kan variera beroende på faktorer som vart i landet du bor eller om det är högsäsong för målarna (vår/sommar). Men oavsett gör vi alltid vårt bästa för att du ska få offert från flera målare. 


Informativa artiklar här på hemsidan

På Måleriexperter har vi sammanställt flera informativa och inspirerande artiklar för att hjälpa dig med ditt nästa måleriprojekt. Vissa artiklar är tips eller guider på hur du kan genomföra projektet själv om du önskar, och andra är kopplat till vad det kostar att anlita en målare.

Artiklarna är till för att underlätta din process, och samtidigt ge svar på eventuella frågor. Det ska kännas roligt och tryggt att göra om sin fastighet med hjälp av måleri!

Du hittar alla artiklarna här.


Har du några funderingar om vår offerttjänst eller hur vi kan hjälpa dig är du alltid varmt välkommen att kontakta oss! Vi finns här för att hjälpa dig

Få fem stycken offerter från granskade måleriföretag, kostnadsfritt!