5 fördelar med att anlita en tapetserare

När du ska tapetsera om hemma är det alltid tryggast att anlita en tapetserare som har den kunskap och erfarenhet som krävs för att utföra arbeten med högsta kvalitet. Det borgar även för att dina nya tapeter får maximal livslängd. Läs om fler fördelar med att anlita en tapetserare.

Att tapetsera om i sin bostad förhöjer atmosfären rejält samtidigt som det bidrar till en ökad hemtrivsel hos de boende. Idag finns det ett stort utbud att välja mellan både då det kommer till färger och mönster men även tapeter tillverkade i olika material.

 

Fem fördelar med att anlita en tapetserare


 1. Perfekt resultat
  Genom att anlita en tapetserare för arbetet får du förarbetet utfört korrekt vilket är en förutsättning för att du ska få tapetseringen utfört med ett perfekt resultat.
 2. Rådgivning efter ditt rums utformning
  När du anlitar en tapetserare kan du få hjälp med att välja rätt typ av tapeter.
 3. Maximal livslängd
  Att genomföra en tapetsering kräver kunskap och stor noggrannhet. En professionell tapetserare utför arbetet enligt gällande branschregler så dina tapeter får maximal livslängd.
 4. Spar tid
  Då du anlitar ett måleriföretag som har yrkesutbildade tapetserare får du garantier på arbetet så att du kan vara trygg även efter att projektet är avslutat.
 5. Möjlighet till ROT-avdrag
  Genom att anlita ett seriöst måleriföretag så har du möjlighet att använda dig av ROT-avdrag vilket innebär att du kan få ett avdrag på motsvarande 30 % av arbetskostnaderna direkt på fakturan.

 

Vanliga frågor

Nedan är några vanliga frågor gällande tapetsering. Klicka gärna på respektive länk för att läsa mer:


Begär in offerter hos oss på Måleriexperter

Hos Måleriexperter kan du hitta all den information du behöver då du ska måla om invändigt eller utvändigt. Här finner du också en offerttjänst där du kostnadsfritt kan göra en offertförfrågan och få offerter från upp till fem stycken kvalitetsgranskade måleriföretag i ditt närområde. 

Genom att ta in offerter från flera företag har du möjligheten att jämföra offerter för att enkelt kunna hitta det måleriföretag som kan erbjuda dig de bästa villkoren och det bästa priset för din tapetsering. 

Få fem stycken offerter från granskade måleriföretag, kostnadsfritt!