Om Måleriexperter

Om Måleriexperter

För oss på Måleriexperter är varje måleriprojekt viktigt. Vi gör därför alltid vårt yttersta för att alla användare ska få den hjälp de behöver.


När du skickar in en förfrågan genom vårt formulär ser vi först till att matcha ditt behov med de bäst lämpade måleriföretagen i ditt närområde. Efter några dagar följer vi även upp och stämmer av att du fått kontakt och offerter. 

Tjänsten är givetvis helt kostnadsfri och utan köpkrav. Om ingen av offerterna du får in känns bra eller om du bara var nyfiken på att få in prisuppgifter, har du rätt att tacka nej till samtliga måleriföretag. 

Vi på Måleriexperter granskar alla våra anslutna måleriföretag som mottar förfrågningar enligt följande parametrar: 

  • Arbetar enligt rådande branschregler
  • Yrkeskunnig personal
  • God ekonomi
  • F-skatt
  • Recentioner

Vill du veta mer om hur vår granskning går till? Klicka på länken för att läsa mer! Smartproduktion hjälper företag & kunder över hela Sverige

Företaget som ligger bakom tjänsten Måleriexperter heter Smartproduktion Sverige AB. Vår målsättning och ambition är att sammanföra kunder som söker målare med riktigt duktiga måleriföretag. Vi vill sätta en ny standard inom offertbranschen och kräver därför en gedigen granskning av måleriföretagen som innefattar samtliga av ovan nämnda parametrar.

Besök gärna Smartproduktions hemsida eller kontakta oss genom formuläret om du vill veta mer om tjänsten Måleriexperter eller Smartproduktion!


Smartproduktions tjänster

Få fem stycken offerter från granskade måleriföretag, kostnadsfritt!

Få fem stycken offerter från granskade måleriföretag, kostnadsfritt!

Få gratis offerter

Här hittar du oss på webben